Hoe werkt het?

Je doorloopt 3 logische fasen, succes gegarandeerd

Sapbar-VANNU-Shine-met-wortel

Deze fase zorgt ervoor dat je tijdens de sapkuur weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart. Tijdens de eerste twee dagen drink je geen koffie en vermijd je zuivel. Daarnaast eet je geen brood en aardappels. Als vervangers voor overdag kun je denken aan (gebakken of gekookt) ei, salade en aan havermoutpap. ’s Avonds eet je alleen een stukje mager vlees (ca. 100 gram) met veel groente. Drink twee liter water per dag. Je mag onbeperkt groente en fruit tussendoor eten.

SAPBAR-VANNU-bord-Passion

Tijdens de sapfase gebruik je vijf sapjes per dag. Je kunt ervoor kiezen om deze vijf sapjes te verdelen over de dag en avond en dat je er verder niks meer bij eet.

Een andere optie is om vijf sapjes te verdelen over de dag en een lichte avondmaaltijd te nemen. Bij beide varianten ontgift je lichaam en val je af. Hou er wel rekening mee dat je bij de minder strenge kuur ook iets minder afvalt.

 

Sapbar-VANNU-Passion-met-meetlint

De opbouwfase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding. Eet en drink in deze fase hetzelfde als in de voorbereidingsfase.Vermijd zuivel en koolhydraten, zoals brood en aardappels. Drink maximaal één kop koffie per dag.

Extra resultaat

Voor het maximale resultaat adviseren wij na de sapkuur extra voedingssupplementen. Deze supplementen en de daarop afgestemde voeding maken afvalstoffen in de dunne en dikke darm vrij en voeren deze af. De organen en weefsels worden tegen vrijkomende afvalstoffen beschermd door vitamine B, C en E, calcium, magnesium en zink, zodat het lichaam de afvalstoffen snel kan afvoeren. Vraag meer informatie bij uw verkooppunt. Neem direct contact op met een verkooppunt>>