Supplementen

Lichte kuur
Drink de collageen shot elke dag bij je eerste sapje, rond 8.00 uur. Neem daarna om de 2 uur een sapje. Neem bij je laatste sapje, Mr. Green, de omega-3 visolie en gebruik om 18.00 uur een lichte maaltijd. 

Intensieve kuur
Drink de collageen shot elke dag bij je eerste sapje, rond 8.00 uur. Neem daarna om de 2,5 uur een sapje. Neem bij je laatste sapje, Mr. Green, de omega-3 visolie.

 

Wat is visolie?

Omega-3 is een essentieel vetzuur, wat wil zeggen dat je deze vetten alleen maar via voeding binnen kunt krijgen, je lichaam kan het niet zelf aanmaken. Vetten hebben een slechte naam, daar wordt je toch dik van? Nee dus. De goede vetten heb je juist hard nodig voor een goede gezondheid. Omega-3 valt onder de goede vetten.

Werking van visolie

Omega-3 vetzuren zijn onderdeel van het celmembraan (de wand van de cel). Deze celwand is deels doorlaatbaar, zodat voedingsstoffen de cel in vervoerd kunnen worden en afbraakproducten van binnenin de cel naar buiten worden afgevoerd. Hoe meer omega-3 een celwand bevat, hoe flexibeler de wand is en hoe beter deze processen kunnen plaatsvinden.

Gebruik in de sapkuur

We gebruiken de omega-3 olie in onze sapkuur om de celwand zacht en soepel te maken, waardoor de voedingsstoffen uit de sappen beter worden opgenomen in het lichaam, waardoor je meer resultaat uit de kuur haalt.

In het pakket zitten 5 omega-3 shots. Elke dag neemt u 1 shot in. U kunt deze shots puur innemen of mengen met een sapje. Zo krijgt u dagelijks de juiste hoeveelheid omega-3 binnen om uw huid en lichaam optimaal te laten functioneren.

Ingrediënten per shot.

Omega-3: 1390 mg

EPA: 490 mg

DHA: 680 mg

Koudgeperste olijfolie: 3320 mg

Vitamine D3: 8,3 μg

Rozemarijnextract met vitamine E

Allergie waarschuwing: Raadpleeg uw arts als u bloedverdunners gebruikt, zwanger bent of als u het product wilt geven aan een kind jonger dan 1 jaar oud.

Wat is collageen?

Collageen is een belangrijk eiwit in je lichaam. Het is een structuureiwit. Als onderdeel van het bindweefsel zorgt het door het gehele lichaam voor stevigheid. Botten, pezen, banden, haren, nagels en huid bestaan uit collageen.

Werking van collageen

Je lichaam bestaat voor wel 30% uit collageen en dit komt als eiwit dan ook het meeste voor in het bindweefsel van je huid, organen en gewrichten. Collageen zorgt voor meer stevigheid en structuur in je lichaam. Voornamelijk ouderen, sporters, zwangeren, mensen die een lichamelijk  zware belasting hebben of mensen die herstellende zijn van een operatie hebben extra baat bij het innemen van collageen.  Om je lichaam optimaal te versterken, kun je het beste iedere dag collageen poeder nemen.

Gebruik in de sapkuur

Als we ouder worden vermindert collageen en ontstaan rimpels. In de leeftijd van 20 tot 30 jaar daalt de collageen productie aanzienlijk. Na je 60ste levensjaar, is de productie van collageen met meer dan 35% gedaald. Doordat collageen een zo belangrijk bestandsdeel is in het lichaam gebruiken wij collageen in de sapkuren. 

In het pakket zitten 5 collageen shots. Hiervan voegt u dagelijks 1 collageen shot toe aan het sapje ‘Miss Royale’. De poeder kunt u toevoegen in het flesje, nadat u de dop erop heeft gedraaid schudt u het flesje voor gebruik. De poeder lost gemakkelijk op. Zo krijgt u dagelijks de juiste hoeveelheid collageen binnen om uw huid en lichaam optimaal te laten functioneren. 

Ingrediënten per shot.

Vis collageen: 4500 mg

Matcha Groene Thee: 100 mg

Vitamine C: 50 mg

Duindoorn: 25 mg

Vitamine B3: 16 mg

Vitamine B5: 3,5 mg