Supplementen

Lichte kuur
Drink de collageen booster elke dag bij je eerste sapje, rond 8.00 uur. Neem daarna om de 2 uur een sapje. Mix bij je laatste sapje, rond 16.00 uur, de greens shot en gebruik om 18.00 uur een lichte maaltijd. In de avond kun je rond 20.00 uur genieten van een kop calming tea.

Intensieve kuur
Drink de collageen booster elke dag bij je eerste sapje, rond 8.00 uur. Neem daarna om de 2,5 uur een sapje. Mix bij je vierde sapje, rond 15.30 uur, de greens shot. In de avond kun je rond 20.00 uur genieten van een kop calming tea.

 

Collageen is het meest voorkomende eiwit ter wereld, van alle eiwitten in ons lichaam bestaat 30 procent uit collageen. We zien het terug in het bindweefsel van onze huid, gewrichten en zelfs in onze organen. Bovendien behoudt collageen de stevigheid van onze huid.

Tussen je twintigste en vijfentwintigste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak van collageen af. Geen goed nieuws voor je huid!

Skin for Skin is een voedingssupplement dat bestaat uit een kleine capsule van viscollageen en vitamine C. Van nature helpt vitamine C het lichaam om collageen aan te maken en op te nemen en is daarom een onmisbaar ingrediënt in het supplement. Zonder voldoende vitamine C wordt er op een inefficiënte manier collageenvezels in het lichaam aangemaakt. De capsule bevat 200 mg pure collageen en 20 mg vitamine C en is een enorm krachtig en puur supplement.

Natief viscollageen heeft een hoge biologische beschikbaarheid en wordt daarmee snel vanuit je dunne darm opgenomen in het bloed.

Het natief collageen wordt door het specifieke proces zó intact gehouden, dat de eiwitstructuur ongeschonden blijft. Anders dan bij collageen in hydrolisaat of peptides (waarbij het collageen verknipt wordt), is het natief collageen nog volledig intact. Hierdoor is er voor hetzelfde effect, minder inname nodig dan de hoeveelheid hydrolisaat. Lees hier meer over Skin for Skin >>

De greens shot bevordert een goede gezondheid en gaat tekorten aan mineralen tegen. Ons lichaam heeft dagelijks de aanbevolen hoeveelheid verse groente en fruit nodig. Helaas lukt het ons niet altijd om deze hoeveelheid binnen te krijgen, waardoor wij mogelijk te weinig essentiële voedingsstoffen consumeren.

Hierdoor kan het lichaam verzuren, waarbij de pH-waarde daalt en allerlei gezondheidsproblemen zich kunnen voordoen. De greens shot vult deze tekorten, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen aan en herstelt de neutrale pH-waarde van het lichaam voor een goede gezondheid en hernieuwde energie.